2013. augusztus 5., hétfő

csak szolidan ...

"Hosszú" (hétvégével együtt öt nap) szabadság után holnap megint munkanap vár rám... ezért lemostam a Balaton hangulatát idéző világoskék lakkot a körmömről és próbáltam valami "felnőttesebbre" váltani.

De a remek hétvége és a családommal töltött vidám napok után nem vitt rá a lélek, hogy "csak úgy" kifessem a körmöm mondjuk rózsaszínre... muszáj volt egy kis játékot csempészni a dologba. Ezt hoztam össze:

Elég amatőr a vonalvezetés, de szabad kézzel egyenlőre ennyire telik :) 
Azért mégis büszke vagyok magamra, mert megint bebizonyítottam (legalábbis magamnak) hogy nem kell vagyonokat költeni ahhoz hogy viszonylag versenyképes manikűrünk legyen. Az ezüst színű lakk egy OneEuro boltból van, kerek 100 magyar Forintot kértek érte, a rózsaszínt pedig én kutyultam. A kutyulás úgy történt, hogy volt egy bordó és egy krémszínű lakkom és miután külön-külön már túl kevés volt az üvegeikben ahhoz, hogy normálisan leérjen a lakkig az ecset, fogtam és összeöntöttem őket. :)

Az egész mutatványban a legdrágább a fedőlakk volt, de erre megéri áldozni, mert tényleg szuper. Egyrészt extra gyorsan szárad, másrészt nem mossa el a mintát, harmadrészt a leggagyibb lakkok élettartamát is minimum 2 nappal megnöveli. 


Holnap tehát megint korán lesz a reggel és hosszú út vár rám... jó érzés lesz ránézni a kezemre - ha más nem - legalább az eszembe jut róla, hogy volt egy szabad fél órám kizárólag magamra és méltóképpen ki is használtam. :)  


4 megjegyzés: