2013. augusztus 19., hétfő

Csak ámulok és bámulok...

Szerintem nem létezik olyan nő aki ne vágyna "szépnek lenni" és olyan sincs aki igazán szépnek látná magát. Én sem. Ennek ellenére eddig kimaradt az életemből  egy csomó dolog amivel szebbé tehetném magam és minnél jobban elmélyedek a témában, annál távolibbnak tűnik a cél, hogy egy szép napon ilyen-olyan trükkökkel istennőt faragok magamból :D

Vannak nálam sokkal elszántabb nők, akik elképesztő szintre képesek fejleszteni saját testük, arcuk feltuningolását. Igazából irigylem azokat a lányokat, asszonyokat, akiknek van türelmük, kitartásuk, kézügyességük, fantáziájuk és pénzük az arcukat a közízléshez adaptálni. Véletlenül akadtam rá Sharon Farrell youtube csatornájára és teljesen elámultam a videóin. Sharon egy teljesen hétköznapi kinézettel megáldott lány, de csodaszép arcokat tud festeni magának :)

Én eddig azt hittem "hozott anyagból dolgozunk" alapon, nem is érdemes erőlködnöm a sminkeléssel. Jó egy kis szemceruza, szempillaspirál többnyire van rajtam ha emberek közé megyek, de például még soha életemben nem használtam alapozót és sminkecseteim sincsenek. :))) 

Hajlott korom :) ellenére tulajdonképpen fogalmam sincs, hogy milyen színt, márkát stb. lenne érdemes használnom, illetve hogy mit hogyan. De Sharon mindent megmutat. Jó, bevallom még mindig nem született meg bennem az elhatározás, hogy drága kozmetikumokat vásárolok és értékes perceket áldozok erre a projektre, de jó eljátszani a gondolattal, hogyha nagyon akarnám akár én is istennőt faraghatnék magamból!

Sharon engedi elhinni, hogy én is szép lehetek és azt hiszem nekem ez így nagyjából elég is. :)
Köszönöm, Sharon :)))

Nézzetek bele a videóba, ha kiváncsiak vagytok "miből lesz a cserebogár"!


Ti képesek lennétek/vagytok ennyit vacakolni a tükör előtt?

11 megjegyzés:

  1. Én minden nap sminkelek. Ha otthon vagyok, akor is. Alapozóból ugyanezt a MF márkájút használom, a 106-ost, hozzá MF Creme Puff 41-es púdert. Szerintem ez a smink bár szép, alkalmi és bonyolult. Feleslegesen. A sminkelés nem itt kezdődik. Nem beszélve arról, hogy ennyi "cucc" nem is kell hozzá a kezdetekhez. Alapozó, púder, szemceruza, spirál, egy vagy két árnyalatú szemfesték. Ez is elég kiindulásnak.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Azt hiszem vehetnék tőled pár leckét. Hogy választottad ki a megfelelő színeket? Segített valaki, vagy kísérleteztél?

      Törlés
    2. A MF alapozót és púdert nagyon régen, kb 15 éve használom. a 106-os alapozó világosabb borueknek ideális, mint én, egyel sotétebb, bronzos árnyalat a 109-es. a púderból is ez a 41 es világosabb borre javaslott inkább szerintem. Szemfestéknél kísérleteztem. Ha egy színt használok, akkor az bronzosan sotét barna. A szemem is barna. Ezzel még erossebb lesz a tekintetem. Használok tust (feketét)is, azzal megrajzolom a fenti szemvonalat, de én azt el szoktam satírozni, hogy ne legyen egy direkt, eros vonal a szememen. Erre még egy réteg szemfestéket teszek. Spirálból feketét használok.

      Törlés
    3. Köszi, és az alapozót mivel viszed fel? Ezek az alapozó ecsetek amik a videókban szerepelnek horror árban vannak...

      Törlés
    4. DM-ben kapható erre a célra kis szivacs, azzal. gyorsabb, konnyebb.

      Törlés
    5. Szuper, egész megjön a kedvem a végére :)

      Törlés
  2. Valaha képes voltam...nem tudom, emlékszel-e rá, amikor komplett sminkkészlettel vonultam be a munkahelyünkre....veled együtt...:-) azóta felhagytam vele, idő- és energia híján, de jó lenne, ha megint rám találna a szépítkezési láz...:-)

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, de az az "arzenál" csak néhány szemfesték volt meg rúzs :)
      Nyomunk egy restartot? :D

      Törlés
    2. Igen, mert alapozóra nem volt szükségünk, olyan pihepuha bababőrünk volt...:-)
      Restart???Bármikor...:-)

      Törlés
  3. Húú, nekem ez a videó nagyon sok(k). Annyi mindent kent magára, hogy a végén az merült fel bennem, hogy hogyan lélegzik a bőre mindez alatt (persze tudom jó márkánál nem merül fel ilyen kérdés, de mégis...).
    Számomra annyira nem természetes, és való igaz, hogy szép az eredmény, de megér ennyi hercehurcát, az, hogy maszkot ölt magára, és elfedi magát, nekem semmiképp.

    VálaszTörlés
    Válaszok
    1. Igen, tényleg sokféle kencét használ, rajtam még az esküvőmön sem volt ennyi festék :D

      Törlés