2013. június 15., szombat

Hurrá, én is kaptam :)Mancoka akitől a díjat kaptam, blogján keresztül megmutatja nekünk szépséges virágait és bepillantást enged azokra a szép helyekre ahova volt szerencséje eljutni. Igazán örülök a díjnak, kedves gesztusnak tartom. Azért csak most adom tovább, mert nagyon sokat gondolkodtam kihez kerüljön? Úgy láttam nagyjából mindenkinek van már ilyenje azok közül akiket olvasok, de sebaj, talán elfér egy újabb a sorban.
Ééés: hogy egy kis extrát vigyek a játékba, mindenki kap egy kis virtuális ajándékot is a díj mellé, a saját kedvenceim közül. :)

A szabályoknak megfelelően tehát kiválasztottam 4 blogot/bloggert, akiknek a posztjait mindig nagyon várom és alig várom hogy elolvashassam, valamint a feliratkozóik száma még nem érte el a 200-at. Fontos, hogy ez felsorolás és nem rangsor! Lássuk kik ők:

A dolgos Szupercsaj blogját nagyon kedvelem. Valószínűleg azért, mert én is egy dolgozó szupercsaj vagyok :) A posztjai alapján megállapítottam, hogy mi egy húron pendülünk, szeretem a laza humorát és hogy nagyon változatos a blog is. :) Superwoman, fogadd tőlem szeretettel ezt a dalt:


A csupaszív Dius sorait szintén szeretettel olvasom. Diusból csak úgy ömlenek az érzések: szeretet, jóindulat, elfogadás, igyekezet, kötelességtudat. A sorok közt gyakran megbúvó kételyek zöme alaptalan, mert amiket Dius gondol, azok jó gondolatok. 

Dius, ezt neked küldöm. Ha elbizonytalanodsz bármikor, bármiben csak nézz rá a fiaidra és meg fogsz nyugodni. Te már bizonyítottál, minden amit ehhez hozzáteszel, már ráadás! A figyelmes Adrienn -nek nyitott könyv az élete, blog formájában. Olyan könyv ez, amit érdemes olvasni és amiből sokat lehet tanulni. Adrienn olyan szerepek őrzője, amiket az iskolában kellene  tanítani, mégis azt írja még keresi az útját. Szerintem már megtalálta. :)

Adrienn, fogadd szeretettel tőlem a díjat és ezt a dalt:


A gondterhelt Attila aki kritikusan szemléli a világot és saját magát egyaránt, akiről posztjai alapján egy jólelkű, mély érzésű, elmélkedő ember profilja rajzolódott ki bennem. Az Attila írásaiban fellelhető érzés- és eszmefuttatás forgácsok megérintenek és elgondolkodtatnak. Ha tehetném, adnék neki egy kicsit a derűlátásomból.

Attila fogadd szeretettel tőlem a díjat és ezt a dalt:
8 megjegyzés:

 1. Te jó ég! Ez annyira, de annyira jól esett. Köszönöm, és még ezerszer köszönöm...
  Imádom ezt a dalt :)

  VálaszTörlés
 2. Már délután jártam itt egyszer, csak akkor úgy megríkattál, hogy nem tudtam írni. :) Most is megint folynak a könnyeim... és ez mindig így is van, ha meghallom ezt a dalt, és most még társultak hozzá az elképesztően kedves szavaid. :) Köszönöm szépen. :)

  VálaszTörlés
  Válaszok
  1. :) a könny okos találmány, ez a lelkünk mosóvize :)

   Törlés
 3. Köszi. A dalt is és a biztatásokat is.

  VálaszTörlés
 4. Köszi a díjat, a dalt és én mellé kisajátítanám Ákost is, aki nálam a best of :-)

  VálaszTörlés